Om oss

Thomas Hårajuvet

 

Thomas er født i Bergen i 1979, men er oppvokst i Sauda. Han har utdannelse som maskinoffiser fra Sjøkrigsskolen og har fartstid fra undervannsbåt og ulike offshore support fartøy. Han jobber i dag hos Aker Solutions i Bergen.

 

Interessen og fascinasjonen for motorsporten har alltid vært tilstede, men det er først nå muligheten er kommet til å utøve sporten.

 

Thomas debuterte som vår sjåfør i 2013-sesongen og i 2015 stiller han med egen bil i GT5. Han avsluttet 2014-sesongen som beste fører i NorgesCupen i GT4B!

Thomas Marshall

Marshall ble født i Drammen i 1981 og flyttet til Bergen ifm jobb i Sjøforsvaret.

Bil og motorsport har alltid interessert Marshall, VW og Audi står spesielt høyt i kurs. Fra han var 18 år har store deler av både jobb og fritid handlet om bil-interesse.

Marshall har jobbet fulltid som bilmekaniker siden 2008, blant annet med bygging av motorer rettet mot performance og racing. I flere år har han også vært trofast deltager på VW-Audi Club Norwegens banekjøringer på Rudskogen og Vålerbanen med sine tilpassede VW modeller. Han har også kjørt Autoslalom i Bergenscupen.

Thomas Marshall jobber som elektriker i UVB-bunkeren på Laksevåg.

Marshall hadde rollen som vår mekaniker i 2013-sesongen med de gode tankene bak bilens modifikasjoner, spesialtilpasninger og kjøre-egenskaper. I 2014 overtok han rattet i noen av løpene, og endte på 3.plass i NorgesCupen!